Warhammer Age of Sigmar – Start Collecting! Sylvaneth

70.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Age of Sigmar – Start Collecting! Sylvaneth – fantastische Sylvaneth-miniaturen die je meteen kunt samenstellen voor Warhammer Age of Sigmar

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De lucht zingt met glorieuze levensmagie terwijl de kinderen van Alarielle de strijd ingaan. De herboren oorlogsgodin leidt vanaf het front terwijl glorieuze Wyldwoods uit de deinende grond barsten, tot stand gebracht door oude geesten. Vastbesloten om het rijk van het leven te beschermen, gaan machtige Wargroves vooruit en verpletteren vijanden met de onverbiddelijke kracht van de natuur. Outcasts en Free Spirits slaan plotseling en zonder waarschuwing toe, waarbij ze de vijand genadeloos afslachten om het besmette land te reinigen. De wedergeboorte van de sylvaneth zal worden herinnerd als een voorbode van absolute wraak.

Dit is een voordelige boxset die je een directe verzameling fantastische Sylvaneth-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer Age of Sigmar! Je ontvangt een Branchwych, een Treelord, een set van zestien Dryads en een exclusief Sylvaneth Warscroll Battalion-reglementenblad, zodat je meteen je nieuwe miniaturen kunt verzamelen, samenstellen en spelen!

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X