Warhammer Underworlds: Beastgrave – Morgok’s Krushas

29.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds: Beastgrave – Morgok’s Krushas – Morgok’s Krushas, ​​een uitstekende agressieve krijgsbende

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Morgok en zijn bende Ironjawz-bruten gingen ooit op jacht naar de grootste prooi die ze konden vinden tussen de ongebaande woestenij van Ghur. Of ze nu stekelige nefrodielen neersloegen of vochten tegen de stormstrijders van Sigmar, Morgok’s Krusha’s zochten de machtigste trofeeën in de naam van hun oorlogszuchtige godheid, Gorkamorka. Terwijl hij door een vlakte van oude botten zwierf, hoorde de Ironjawz-baas van verre de botsing en het geraas van de strijd. Ze achtervolgden de geluiden door de wildernis tot ze bij Beastgrave aankwamen – de geluiden weergalmden uit de tunnels van de berg. Gestimuleerd door Waaagh! energie die alleen maar zou toenemen met elk conflict, leidde de brute baas zijn trawanten naar de grotten om glorie te verwerven in de ogen van de grote groene god.

Waaagh! Als je op zoek bent naar een Warhammer Underworlds-oorlogsband die hard toeslaat terwijl hij tegen een stootje kan, zul je Morgok’s Krushas geweldig vinden. Morgok’s Krushas, ​​een uitstekende agressieve krijgsbende, beheersen het tempo van het spel door hun ongelooflijke duurzaamheid en de nieuwe Waaagh! Telt spelmonteur tegen. Bovendien bevat deze set universele kaarten voor elke warband in Warhammer Underworlds, terwijl je met een gratis downloadbare warscroll kunt vechten met Morgok’s Krushas in Warhammer Age of Sigmar.

Deze set bevat:
– 3x push-fit Morgok’s Krushas miniaturen – geen lijm nodig om te monteren
– 3x vechterkaarten, die elke krijger in je spellen vertegenwoordigen – Morgok, Thugg en ‘Ardskull
– Nog eens 60 unieke kaarten (alleen beschikbaar in deze set) om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je games van Warhammer Underworlds: Beastgrave, waaronder:
– 12x Morgok’s Krushas Objective-kaarten
– 10x Morgok’s Krushas Upgrade-kaarten
– 10x Morgok’s Krushas Ploy-kaarten
– 9x Universal Objective-kaarten, bruikbaar door elke warband
– 18x Universal Power-kaarten, bruikbaar voor elke warband

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X