Warhammer Underworlds: Beastgrave – Rippa’s Snarlfangs

23.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds: Beastgrave – Rippa’s Snarlfangs – met deze warband-uitbreidingsset kun je Rippa’s Snarlfangs toevoegen aan Warhammer Underworlds.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Rippa heeft zijn mopperende en muitende metgezellen naar Beastgrave geleid, op zoek naar de prachtig glanzende choppa die hij elke nacht in zijn dromen ziet. Met dat mes in zijn hand kon Rippa zeker terugrijden naar zijn stam en de heerschappij opeisen over de onthoofde lijken van al zijn oude rivalen.

Met deze warband-uitbreidingsset kun je Rippa’s Snarlfangs toevoegen aan je games van Warhammer Underworlds. Met een set push-fit modellen in gekleurd plastic kun je binnen enkele minuten je warband bouwen en klaar maken om te gamen, terwijl je met jagerkaarten ze in het spel kunt volgen. Je kunt de unieke tactieken van Rippa’s Snarlfangs benutten met 32 ​​warband-specifieke kaarten, inclusief doelen, upgrades en trucs. Ondertussen bieden 28 universele kaarten je nieuwe opties om je kaartspel aan te passen, welke warband je ook speelt.

Deze set bevat:
3 push-fit Rippa’s Snarlfangs-miniaturen
3 vechterkaarten – om elke krijger in je spellen te vertegenwoordigen (Rippa Narkbad; Mean-Eye; Stabbit)
60 unieke kaarten om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je games van Warhammer Underworlds: Beastgrave, waaronder:
– 12 Rippa’s Snarlfangs-doelen
– 10 Rippa’s Snarlfangs-upgrades
– 10 Rippa’s Snarlfangs-trucs
– 9 universele doelstellingen
– 10 universele upgrades
– 9 Universele trucs en spreuken

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X