Warhammer Underworlds: Beastgrave – The Grymwatch

27.50

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds: Beastgrave – The Grymwatch uitbreidingsset voor oorlogsbanden kun je de Grymwatch toevoegen aan je games van Warhammer Underworlds

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Afkomstig uit een vernietigd en verwoest koninkrijk ver naar het noorden, zijn de Grymwatch gekomen op zoek naar de monsterlijke entiteit waarvan ze geloven dat die in het hart van Beastgrave schuilgaat. De Ghouls van de Grymwatch rennen door de tunnels, nobele jagers op zoek naar hun monsterlijke prooi.

Met deze uitbreidingsset voor oorlogsbanden kun je de Grymwatch toevoegen aan je games van Warhammer Underworlds. Met een set push-fit modellen in gekleurd plastic kun je je krijgsband in slechts enkele minuten gebouwd en klaar maken om te gamen, terwijl gevechtskaarten je in de gaten houden. Je kunt de unieke tactiek van de Grymwatch benutten met 32 ​​warband-specifieke kaarten, inclusief doelen, upgrades en ploys. Ondertussen geven 27 universele kaarten je nieuwe opties voor het aanpassen van je kaartspel, welke warband je ook speelt.

Deze set bevat:
7 push-fit Grymwatch-miniaturen
7 vechterskaarten – om elke krijger in je spellen te vertegenwoordigen (Duke Crakmarrow; Duke’s Harriers; Gristlewel, Greatsword; Master Talon; Night’s Herald; Royal Butcher; Valreek the Tracker)
59 unieke kaarten om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je games van Warhammer Underworlds: Beastgrave.

Waaronder:
– 12 Grymwatch-doelstellingen
– 10 Grymwatch-upgrades
– 10 grymwatch-trucs
– 9 universele doelstellingen
– 9 universele upgrades
– 9 universele trucs en spreuken

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X