Warhammer Underworlds: Beastgrave – The Wurmspat

29.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds: Beastgrave – The Wurmspat – Je kunt de drie push-fit-modellen snel in elkaar zetten

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De tovenaar Fecula Flyblown zag een visioen van een scherf-vloek van eindeloze onvruchtbaarheid waarin niets lang genoeg dood bleef om te rotten, en was geschokt. Ze riep een monsterlijke wymaggot bijeen die de tovenaar en haar twee favoriete lijfwachten geheel opslokte. Dit wezen graaide totdat het Beastgrave binnendrong, waar het de groep in een stroom van dampend braaksel opsloeg. Samen besloten de Wurmspat de vloek in het hart van de berg te genezen door het vuil te verspreiden dat zo geliefd was bij hun godheid.

Drie is het heilige getal van Nurgle, Chaos Lord of Decay, en drie is het aantal jagers in The Wurmspat. Fecula Flyblown, een krachtige tovenaar, wordt vergezeld door twee bovennatuurlijk taaie Chaos Warriors. Je kunt de drie push-fit-modellen snel in elkaar zetten in kleurloos groen plastic, klaar voor een game, en je drie vechterkaarten onthullen hun statistieken om je meteen op weg te helpen. Met 32 ​​factiespecifieke kaarten kun je de kracht van de walgelijke trucs en upgrades van de warband benutten, plus doelstellingen die passen bij hun speelstijl. Je zult ook 27 extra universele upgrade-, kracht- en objectieve kaarten vinden die je met elke warband kunt gebruiken!

Deze set bevat:
3 push-fit miniaturen voor The Wurmspat
3 vechterskaarten – één voor elk lid van de krijgsbende (Fecula Flyblown (en haar ‘kat’), Sepsimus de Plaguesworn en Ghulgoch de Slager)
60 unieke kaarten om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je games van Warhammer Underworlds: Beastgrave, waaronder:
– 12 doelstellingen voor The Wurmspat
– 10 upgrades voor The Wurmspat
– 10 trucs voor The Wurmspat
– 9 universele doelstellingen
– 9 universele upgrades
– 9 universele trucs en spreuken

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: