Xiaomi Dreame Bot L10 Pro – Robotstofzuiger met dweilfunctie

369.95

Out of Stock

Quick Overview

Xiaomi Dreame Bot L10 Pro – Robotstofzuiger met dweilfunctie – krachtig apparaat dat je vloeren niet alleen stofzuigt, maar ook reinigt

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Dreame-reinigingsrobot

De L10 Pro is een extreem krachtig apparaat dat je vloeren niet alleen stofzuigt, maar ook reinigt. De slanke vorm geeft je onbeperkte mogelijkheden om zelfs moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken, en de moderne obstakeldetectietechnologie minimaliseert het risico van verstoring van het apparaat. De robot heeft een watertank met een capaciteit van 270 ml en de werktijd bereikt 2,5 uur, wat de mogelijkheid biedt om tot 250 m2 oppervlak te reinigen.

Maar liefst 4000 Pa!

Wat de L10 Pro onderscheidt van andere modellen en die van zijn concurrenten, is de krachtige zuigkracht van 4000 Pa, wat zorgt voor een vermogen dat dicht in de buurt komt van, en in sommige gevallen zelfs groter is dan dat van standaard stofzuigers. Dit zorgt ervoor dat zelfs het kleinste beetje vuil, stof of haar niet vast komt te zitten op de vloer. Dat is meer dan je van een schoonmaakrobot verwacht!

Doordacht ontwerp

Dreame L10 Pro is een 2-in-1 apparaat. De robot houdt uw vloer gemakkelijk vuilvrij met zijn vermogen om tegelijkertijd te reinigen en te dweilen. Het waterreservoir van 270 ml is voldoende om een ​​groot gebied schoon te maken en het stofreservoir kan tot 570 ml vuil bevatten. Bovendien zorgen de 5-traps geluidsreductie, mogelijk gemaakt door geluidsabsorberend katoen, en het geoptimaliseerde bladontwerp en motortrillingen ervoor dat de robot bijna onmerkbaar werkt.

Geavanceerde navigatietechnologie

L10 Pro past reinigingsstrategieën individueel aan op basis van een kaart van elke kamer. Met behulp van LDS-lasernavigatie en SLAM-algoritmen navigeert de robot een zigzagroute zonder een centimeter te missen, waardoor stofzuigen efficiënter wordt. Met een speciale app kun je het apparaat op afstand bedienen en nog grondiger schoonmaken.

Detecteert obstakels

Met High Precision 3D-technologie biedt de L10 Pro realtime respons. Het detecteert obstakels veel beter, zelfs in een slecht verlichte ruimte. De functie die de mogelijkheid biedt om een ​​virtuele muur te creëren, is een extra beperking voor de robot, die tegelijkertijd het risico op beschadiging door het bereiken van ongewenste plaatsen minimaliseert.

Efficiënt reinigingssysteem

De robot heeft een reinigingssysteem met 4 niveaus dat gelijk staat aan een zeer nauwkeurige reiniging van elk type vuil. De zijborstel verwijdert stof van moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken, terwijl de hoofdrol niet in de knoop raakt en verantwoordelijk is voor het opzuigen van stof of haren. Met een zuigkracht van 4000 Pa neemt de L10 Pro gemakkelijk groot vuil op en het dubbellaagse H11-filter vangt zelfs deeltjes van 0,3 micron op. Het apparaat bevrijdt eigenaren van gezelschapsdieren van huidschilfers of zorgt voor een bacterievrij en kindvriendelijk huis.

Lange looptijd

Een batterij van 5200 mAh garandeert tot 2,5 uur gebruiksduur op een enkele lading. De robot is zelfs geschikt voor grote huiseigenaren en is in staat om tot 250 m2 ruimte schoon te maken. Wil je nog meer? Het apparaat keert automatisch terug naar het laadstation wanneer het batterijniveau te laag is. Bovendien berekent het de hoeveelheid energie die het nodig heeft om de klus te klaren en vult het met precies zoveel aan. Zodra het is opgeladen, werkt het verder waar het was gebleven, waardoor u tijd bespaart.

Personaliseer je robot

Met de app kun je bijvoorbeeld reinigingszones maken, waarbij de L10 Pro de door jou aangewezen gebieden schoonmaakt, of zonereiniging door een grotere ruimte te selecteren om schoon te maken. Daarnaast is er een optie om een ​​virtuele muur in te schakelen, zodat de stofzuiger niet in de door jou aangewezen ruimtes gaat stofzuigen.

Intelligente reiniging met L10 Pro

De stofzuiger is uitgerust met sensoren om te beschermen tegen ongewenste gebeurtenissen. Hij is smal genoeg om onder meubels of een bed te komen, maar doet dat alleen als de nis niet te laag is. Hij heeft valsensoren zodat hij niet van de trap valt, en de randreinigingsfunctie zorgt ervoor dat elke centimeter van je huis schoon is. De L10 pro overwint obstakels op een hoogte van 20 mm, zodat hij gemakkelijk in tapijten kan komen. Het zal niet alleen het werk voor u doen, maar het vereist geen onnodige aandacht!

Spraakbesturing

Vanaf nu wordt stofzuigen een plezier! De L10 Pro heeft een functie voor spraakbesturing. Zeg gewoon “Alexa, zet de stofzuiger aan” en je bent klaar. Het appartement maakt zichzelf schoon. Daarnaast maakt het product van Dreame via de Mi Home-app verbinding met andere huishoudelijke apparaten.

Paklijst

Dreame L10 Pro
Laadstation
Borstel
Stroomdraad
Watersnoer
Dweil
Zijborstel
Handleiding

Specificatie

Merk Dreame
Model L10 Pro
Afmetingen 350 x 350 x 96,8 mm
Gewicht 3,7 kg
Werktijd 2,5 uur
Oplaadtijd tot 2,5 uur
Compatibiliteit Mi Home-app, Amazon Alexa
Draadloos verbindingstype Wi-Fi 2,4 GHz
Spanning 100-240V ~ 50/60Hz 0,5A
Nominaal vermogen 46W
Zuigkracht 4000Pa
Geluidsniveau 65dB
Batterijcapaciteit 5200mAh
Inhoud vuiltank 570ml
Capaciteit waterreservoir 270 ml
De kleur zwart

LET OP – Bestelling verwerkingstijd – 3-4 dagen – rechtstreeks vanuit onze leverancier

UITSLUITEND VERZONDEN BINNEN DE EU

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X