Betalingen

Onze betalingsmethoden

Onze betalingen gaan via de beveiligde server van onze betaalprovider Mollie Je hebt de keuze  uit de volgende betalingsopties:

iDEAL

De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL.

Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Via PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen. Gebruik daarvoor uw PayPal-account en betaal gemakkelijk wat u bij ons besteld heeft. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken. PayPal is een veel gebruikte betaalmethode in onze webshop.

Achteraf betalen met Billink

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens gsmschermkapot.nl het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

IN3 – Betaal in 3 termijnen  met 0% rente

Met Pay In3 (voorheen Capaypable), kun je gespreid betalen in 3 termijnen. De eerste termijn betaal je bij het afrekenen van je bestelling, de overige twee termijnen betaal je in de 60 dagen na aankoop

Bankoverschrijving

Het klassieke model: eenvoudig en zonder kosten. Je schrijft het bedrag vooraf over op de rekening van ICT Solutions Zeeland. Na ontvangst van je betaling word je bestelling onmiddellijk verwerkt. Onze bank en betaal gegevens zijn te vinden op je bevestigingsmail van de betreffende bestelling.

Let op! Omdat de verwerking van een bankoverschrijving soms enige dagen in beslag neemt, kunnen wij de bestelling pas later versturen.
Snelste manier is even bewijs van betaling doorsturen.

Belfius Direct Net

Heb je een abonnement op Belfius Direct Net? Dan kun je bij ons ook betalen via de Belfius Pay Button. Het enige dat je verder nodig hebt is een Belfius-bankkaart en een Belfius Card Reader. De betaling verloopt vervolgens via de beveiligde verbinding van Belfius. Zo kun je betalen met je zichtrekening.

KBC/CBC-betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening.

Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Voor GiroPay geldt dat er ruim 80 procent van de Duitse banken aangesloten zijn.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Klarna betaal later

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.
Let wel op dat er incassokosten bijkomen als je te laat betaalt

Bancontact

In Nederland hebben we iDeal. In België hebben ze Bancontact/Mister Cash.

Bancontact/Mister Cash kun je als Nederlander niet gebruiken, omdat je een Belgische bankrekening nodig hebt. Woon je in België, dan is Bancontact/ Mister Cash absoluut aan te bevelen

Przelewy24

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen waarbij 165 banken zijn aangesloten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL, is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument. Daarbij kan de consument in zijn vertrouwde valuta, de Poolse złoty (PLN) afrekenen

Heb je vragen over betalingen of over jouw bestelling, bel of mail ons ons dan gerust

 

 

 

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X