Retourneren

Retourbeleid

Contacteer Onze Klantenservice

Mocht je een incomplete, beschadigde of verkeerde bestelling ontvangen, staan we klaar om je te helpen. Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0117852198. We zijn bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17:30 uur  (let op: zaterdag en zondag gesloten).

Retourneren Is Mogelijk

Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, als onderdeel van ons wettelijke zichttermijnbeleid. Voeg de pakbon of een ingevuld herroepingsformulier bij je retourzending, zodat we de reden van retour kunnen begrijpen en je verzoek efficiënt kunnen afhandelen.

Let op: Wij bieden geen gratis retourzending aan, dit om onnodige retouren en de daarmee gepaard gaande kosten en milieueffecten te verminderen. Dit beleid is in lijn met ons streven om verantwoordelijk en duurzaam te handelen.

Retourvoorwaarden

  • Vooruitbetaling vereist: Dit beleid helpt ons om onnodige kosten en verspilling te voorkomen.
  • Transparantie over kosten: Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn echter voor jouw rekening. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.
  • Staat van het product: Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk, in originele staat en verpakking worden geretourneerd.

Hoe Retourneer Je Een Artikel?

  1. Verpakking: Gebruik indien mogelijk de originele verpakking.
  2. Bescherming: Plaats het artikel in een verzenddoos om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.
  3. Retouretiket: Plak het retouretiket duidelijk zichtbaar op de verzenddoos. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden als je het retouradres handmatig opschrijft.
  4. Verzending: Vraag om een verzendbewijs als je het pakket afgeeft. Dit dient als jouw bewijs van afgifte.

We zullen het verschuldigde bedrag binnen 2 dagen na melding en ontvangst van je retour terugstorten, op voorwaarde dat het product in goede orde is ontvangen.

Waardevermindering

Let op: Als het product of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te beoordelen, kunnen we deze waardevermindering in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Zorg dus dat het product zorgvuldig wordt behandeld en goed wordt verpakt voor retourzending.

Uitzonderingen Op Retourneren

Sommige producten zijn uitgesloten van retour vanwege hygiënische of veiligheidsredenen, zoals verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken, oordopjes, en LCD’s of digitizers waarvan de beschermfolies zijn verwijderd.

Product Ruilen?

Geen probleem! Voor het ruilen van een product kun je telefonisch contact met ons opnemen. De kosten voor de terugzending van het product zijn uiteraard voor jouw rekening.

Verkeerd Bezorgadres Door Gegeven?

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij doen ons best de bestelling nog voor je te wijzigen. Let op: wijzigingen moeten voor 15:00 doorgegeven worden, aangezien onze post om 15:30 uur wordt opgehaald.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X