I8 tws draadloze bluetooth v4.2 oordopjes gebruiksaanwijzing – ook geschikt voor i7 TWS en mini

Specificaties:

Functie: Antwoordapparaat, Bluetooth, Microfoon, Ruisonderdrukking, Nummer wisselen Materiaal: ABS Model: HBQ - I8 Type: in het oor Draagtype: in het oor

Product Details

Toepassing: sport, werken Oplaadtijd : 1 - 2 uur Compatibel met: Computer, Mobiele telefoon Connectiviteit: draadloos Frequentiebereik: 20-20000Hz Impedantie: 32ohms Muziektijd: 1 - 2 uur Gevoeligheid: 42dB Standby-tijd: 120 uur Spreektijd: 1 - 2 uur

Uitgebreide functies

Bluetooth: Ja Bluetooth-afstand: zonder obstakels 10m Bluetooth-modus: Handsfree,
Verder lezen

Met deze iPhone 7 / 7P /8 /8P home button zal de drukfunctie worden overgenomen door de nieuwe home button en ook start de iPhone weer op, (de touch ID functie zal niet functioneren)

De werking van deze home button kunt u vergelijken met die van de Iphone 6 / 6S

Het vervangen van de home button is een eenvoudige reparatie en duurt ongeveer 15 tot 20 minuten

Het setje bestaat uit een doosje met de home button,

Verder lezen

Nederlandse online shoppers zijn buitengewoon kritisch; e-commerce bestellingen worden steeds vaker teruggestuurd en Nederlanders behoren zelfs tot de top van Europa als het gaat om het aantal geretourneerde producten. Bijna 40% van alle e-commerce bestellingen gaat retour en het retourpercentage kan oplopen tot wel 50% voor webwinkels als Zalando en Wehkamp! Hierdoor worden webshops geconfronteerd met een enorme kostenpost: het product moet terug naar het de winkel of magazijn , het moet daar worden gecontroleerd en herverpakt en kan een tijd lang niet worden aangeboden of zelfs helemaal niet meer.

Verder lezen

De Apple AirPods zijn geweldig als je het mij vraagt.

Apple heeft zoveel technologie in zo’n oordopje weten te krijgen, maar we weten allemaal dat er weer een Chinees alternatief zal zijn.

HBQ-i7 Twins heeft het gedaan en ze hebben het goed gedaan!

Laten we eens kijken naar de kopie-Apple AirPods van Chinese makelij.

 

 

 

 

Verder lezen
Kwaliteitsanalyse en uitleg van iPhone-schermen

Er is onder consumenten veel onduidelijkheid over de kwaliteit van IPhone schermen.

De meeste LCD-schermen worden in Azië gemaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de lage productiekosten in landen als China. De klanten die zich in een ander deel van de wereld bevinden, ervaren de cultuur- en taalbarrières. Er is een geloof onder mensen dat in China gefabriceerde producten zijn gemaakt van goedkope kwaliteitsmaterialen.

OEM is een uitdrukking die vooral in Azië wordt gebruikt,

Verder lezen
Gestart met nieuwe kwaliteit Iphone schermen – SL kwaliteit

Gestart met SL kwaliteit iPhone schermen

Gebleken is dat de kwaliteit A+ of AAA niet overal even goed wordt ontvangen.

klachten zijn soms wat minder backlight, of strepen in het scherm, dus voor een klant die gewoon een scherm wil aanschaffen niet acceptabel.

AA of A+ schermen zijn niet via Foxconn (vast Apple producent) maar door derden vervaardigd uit oude  of nieuwe  kapotte schermen, waarvan het glas en andere onderdelen worden herplaatst met een andere kwaliteit.

Verder lezen

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X