OVER ONS

Over ons

Welkom bij gsmschermkapot.nl, uw vertrouwde adres voor professionele reparaties en onderdelen voor smartphones, tablets, pc’s, laptops en meer. Onder de vleugels van ICT Solutions Zeeland, bieden wij niet alleen reparaties en onderdelen aan, maar staan we ook garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze Missie

In de huidige tijd zijn mobiele apparaten onmisbaar geworden, zowel privé als zakelijk. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als uw apparaat defect raakt. Veelal zijn reparaties prijzig, maar wij geloven dat het ook anders kan. Bij gsmschermkapot.nl streven we ernaar reparaties betaalbaar en toegankelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze Geschiedenis

Na 35 jaar in de horeca op hoog niveau en een zware periode van ziekte, heb ik, Kees, besloten mijn leven een nieuwe wending te geven. Met een achtergrond in ICT en hardware, opgedaan door diverse cursussen in India, ben ik begonnen met het repareren van telefoons vanuit huis. Inmiddels hebben we een professioneel atelier opgezet in Sluis en zijn we trots op meer dan 10 jaar ervaring in fysieke reparaties.

Waarom kiezen voor gsmschermkapot.nl?

  • Professioneel: Wij gebruiken enkel vakkundig gereedschap en professionele materialen voor onze reparaties.
  • No Cure No Pay: Geen reparatie betekent geen kosten, met uitzondering van waterschadeonderzoek.
  • Kwaliteit: Onze onderdelen zijn van originele kwaliteit of equivalent, met uitzondering van Apple producten, waarvoor wij geen originele kunnen gebruiken omdat Apple dit niet toestaat .
  • Garantie: Wij bieden standaard 6 maanden garantie op vervangen onderdelen.
  • Betaalbaar: Door vanuit huis te werken en slim in te kopen, kunnen we onze prijzen laag houden.

Contact & Locatie

ICT Solutions Zeeland
Grote Maagdenstraat 51, 4524ER Sluis
KVK: 22062421
Rabobank: NL61 RABO 0104 2611 53
BTW: NL061541114B01
Tel: 0117852198 / Mobiel: 0653839947 (tot 17:00 uur)

Bezoek onze website niet alleen voor reparaties maar ook voor advies op maat en de aankoop van onderdelen. Laat ons helpen uw digitale leven te herstellen.

Disclaimer: Apple, iPhone, het Apple logo en de merknaam iPhone zijn eigendommen van Apple Inc. Samsung, Galaxy, het Samsung logo en de merknaam Samsung Galaxy zijn eigendommen van Samsung Group.


Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X