ASUS RT-AC51 – Router

42.95

Out of Stock

Quick Overview

ASUS RT-AC51 – Router – De ASUS RT-AC51 is een dual-band router waarmee je eenvoudig een stabiel draadloos netwerk opzet.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De ASUS RT-AC51 is een dual-band router waarmee je eenvoudig een stabiel draadloos netwerk opzet. Bedraad is deze RT-AC51 router uitgerust met vier Gigabit poorten en haalt daarnaast een gecombineerde draadloze snelheid van 750 Mbps . Je kunt apparaten verdelen over de wifi-banden zodat de intensiever netwerktaken, zoals streamen, op de snellere 5 GHz wifi-band worden geplaatst, terwijl je de 2.4 GHz wifi-band gebruikt voor de basistaken zoals browsen, het delen van bestanden en videobellen.

Minpunten De router heeft slechts fast ethernetpoorten die tot 10 keer langzamer zijn dan gigabit ethernetpoorten

Ingebouwde USB poort

Dankzij de multifunctionele USB-poort is de RT-AC51U veel meer dan alleen een router. Sluit een USB-harde schijf aan en je hebt direct een file server – die zich via ASUS AiCloud uitstrekt tot in de cloud. Als alternatief sluit je een USB-printer aan op de RT-AC51U, om zo een print server te creëren voor het delen van een apparaat met diverse gebruikers. De USB biedt zelfs plaats aan 3G/4G mobiele breedband dongles voor twee breedband (WAN)-verbindingen op één router, zodat je zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het wegvallen van uw internettoegang. De poort kan zelfs worden gebruikt om gadgets zoals smartphones en tablets van stroom te voorzien, zodat het ook een handig laadstation is.

Gebruikersinterface & Quality of Service

Met de ASUSWRT dashboard gebruikersinterface in controleer en bedien je netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Speel je veel games, of besteed je veel tijd aan het streamen van video’s? Waar je hem ook voor wilt gaan gebruiken, de RT-AC51U heeft Quality of Service (QoS) standaarden die je voor vrijwel elke taak laten selecteren hoeveel bandbreedte er voor wordt geprioriteerd. Bovendien geeft de traffic monitor je controle over je webgebruik via een duidelijke grafische interface.

Eenvoudige installatie in 3 stappen

Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden* en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd online te krijgen.
1. Open web browser
2. Voer ID/Wachtwoord in
3. Klaar!

ASUS AiCloud – Uw wereld on-demand

ASUS AiCloud houdt je verbonden met je data, waar en wanneer je maar een internetverbinding hebt. Het verbindt je thuisnetwerk en online internetopslagdienst en geeft je toegang via de mobiele AiCloud-app op uw iOS- of Android-smartphone of via een gepersonaliseerde url in een webbrowser.

VPN server-geschikt


Zet eenvoudig een VPN-server op om te browsen op het web en voor toegang tot data – ongeacht je locatie. Inclusief PPTP-encryptie, dus uw datatransmissie blijft altijd veilig en vertrouwelijk.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X