CLINEX DezoFast desinfectiespray, 1L

17.95

Out of Stock

Quick Overview

CLINEX DezoFast desinfectiespray, 1L super krachtig – Uiterst effectief in de strijd tegen virussen dat op verschillende oppervlakken wordt aangetroffen,

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie:

Product Description

Uiterst effectief in de strijd tegen virussen dat op verschillende oppervlakken wordt aangetroffen, is een aldehydevrij, hoogwaardig desinfectiemiddel DLINEFast van CLINEX. Het heeft uitstekende bacteriedodende eigenschappen en een breed werkingsspectrum tegen bacteriën, gisten, schimmels, virussen en sporen.

DezoFast is buitengewoon effectief in het beheersen van sporen van Clostridium difficile (een van de meest voorkomende oorzaken van pseudomembraneuze colitis).

Ideaal voor gebruik in: ziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg, instellingen, restaurants, voedselverwerkende fabrieken, scholen en andere

Toepassingsgebied: gastronomie, toiletten, consumentenkamers, kantoren, openbaar vervoer, winkelcentra, gym- en fitnessclubs, kinderdagverblijven, kleuterscholen en scholen, kappers, tatoeagesalons, schoonheidssalons – allemaal waterdichte oppervlakken, met uitzondering van gereedschappen. Het is ook perfect voor opnamekamers of tandartspraktijken (voor het desinfecteren van vloeren en muren – behalve gereedschap).

Belangrijkste kenmerken:

Aldehydevrij, krachtig desinfectiemiddel
Uitstekende bacteriedodende en virucidale werkzaamheid
Effectief tegen bacteriën, gist, schimmels, omhulde en niet-omhulde virussen en sporen van Clostridium difficile
Reinigt en desinfecteert in aanwezigheid van vuil, bloed en eiwitten

Verpakking: 1 liter spray

Op 6 maart 2020 heeft Clinex DEZOFast een handelsvergunning voor een biocide verkregen, afgegeven door het Bureau voor registratie van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en biociden, nummer 8010/20.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X