Prepaid simkaart Lebara – 15 euro beltegoed

4.95

Out of Stock

Quick Overview

Bent u op zoek naar een prepaid simkaart, omdat u geen abonnement wilt afsluiten om te kunnen bellen en internetten? Bij ons kunt u direct zo’n prepaid gratis simkaart bestellen , je betaalt alleen het beltegoed, verzending is gratis

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Prepaid gratis simkaart – gemakkelijk en zonder abonnement met 15 euro beltegoed

Bent u op zoek naar een prepaid simkaart, omdat u geen abonnement wilt afsluiten om te kunnen bellen en internetten? Bij ons kunt u direct zo’n prepaid simkaart bestellen. Binnen een mum van tijd kunt u in het bezit zijn van deze prepaid simkaart. Een prepaid simkaart kopen was nog nooit zo eenvoudig. Er staat al 15 euro tegoed op de prepaid simkaart , kunt u meteen gaan bellen en internetten.

Dus wacht niet langer en vraag nu een prepaid simkaart aan. Dat allemaal tegen de voordeligste tarieven! Bekijk de mogelijkheden en vraag snel een prepaid simkaart aan. Profiteer van onze scherpe nationale en internationale beltarieven.

Wat is een prepaid simkaart?

Een prepaid simkaart is een simkaart voor mobiele telefoons. Zo’n prepaid gratis simkaart is een kaart die u met een tegoed moet opwaarderen. Als dat gedaan is, kunt u gebruik maken van de telefonische diensten die worden aangeboden door Lebara.

Prepaid is dus letterlijk te vertalen naar ‘vooraf betaald’. Dit betekent met andere woorden dat u al betaald heeft voor het bellen, sms’en en internetten. Met een prepaid simkaart krijgt u dus nooit met onverwacht hoge rekeningen te maken. Dit komt omdat u altijd vooraf heeft betaald. Uw verbruik wordt van het beltegoed afgehaald dat u er van tevoren heeft opgezet.

Waarom een prepaid simkaart met 15 euro beltegoed?

Wellicht vraagt u zich af waarom een prepaid simkaart kopen nog een goede optie zou zijn. Het lijkt eerder de trend om een abonnement af te sluiten. Wat veel mensen echter niet weten is dat het regelmatig veel voordeliger kan zijn om een prepaid simkaart kopen.

Een prepaid simkaart kopen is ideaal als u niet vast wilt zitten aan langlopende abonnementen die u tussentijds niet kunt opzeggen. Het is in veel gevallen tevens voordeliger om met een prepaid gratis simkaart te bellen en internetten. U betaalt namelijk alleen voor wat u verbruikt in plaats van te betalen voor een abonnement waarvan u vaak maar een deel van de minuten en data verbruikt.

Daarnaast kunt u bij een prepaid gratis simkaart kiezen uit verschillende bundels die u kunt opwaarderen wanneer u daar behoefte aan heeft. Er is voor iedere mobiele telefoongebruiker van jong tot oud een passende bundel.
Wil je alleen gebruik maken van internet, dan kun je kiezen voor een databundel. Bel je daarnaast ook regelmatig of verstuur je sms’jes? Kies dan voor een All in NL bundel met belminuten en data. Wil je ook nog naar het buitenland bellen? Dan komt een internationale bundel goed van pas. Ze zijn er allemaal in verschillende prijsklassen. Een prepaid simkaart kopen wordt daardoor ineens een stuk aantrekkelijker.

ook gemakkelijk om extra nummer of geheim nummer te verkrijgen (Nederlandse provider)

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X