Kinder Smartwatch met frontcamera GPS-locator en SOS – roze

23.95

Out of Stock

Quick Overview

Kinder Smartwatch met frontcamera GPS-locator en SOS – roze kun je de locatie van de peuter bepalen en kan het kind je waarschuwen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

EEN SMARTWATCH VOOR SPECIALE TAKEN

We presenteren u een ander model slimme horloges uit een serie die speciaal voor kinderen is ontworpen. Dankzij de GPS-locatietechnologie kun je de locatie van de peuter bepalen en kan het kind je waarschuwen in elke storende situatie. Het product zal helpen bij de zorg voor kinderen, terwijl het veel plezier geeft, wat wordt gegarandeerd door ingebouwde leerapplicaties en het hart-beloningssysteem. Door een veiligheidszone aan te wijzen, weet u zeker dat uw kind niet te ver van school, huis of speelplaats afdwaalt. Het apparaat is waterdicht, dus het kind hoeft het niet uit te doen, zelfs niet bij het wassen van de handen! Ons horloge is een combinatie van een moderne uitstraling en multifunctionaliteit.

LOCATIE EN SOS KNOP

Het horloge is uitgerust met een GPS-locator en een Wifi-module, waardoor u op elk moment kunt controleren waar het kind is. De applicatie maakt automatisch verbinding met Google maps, waar de voogd toegang heeft tot de geschiedenis van de locatie van het kind of de optimale toegang tot hem kan controleren. Het apparaat heeft ook een SOS-functie die is ontworpen voor noodsituaties. Dankzij de mogelijkheid om een ​​SOS-nummer in te stellen, kan het kind u onmerkbaar waarschuwen wanneer hij in gevaar is – druk gewoon op de SOS-knop en houd deze ingedrukt. Het horloge kan niet worden uitgeschakeld als het aan de hand van het kind zit, dus je kunt er zeker van zijn dat de verbinding ermee niet wordt verbroken!

COMPATIBEL MET ANDROID EN iOS

Smartwatch voor kinderen werkt prima met apparaten zoals smartphones en tablets. Met Bluetooth kun je werken met Android (minimaal 2.3) en iOS (mogelijk zijn niet alle functies compatibel met iOS). Met de intuïtieve applicatie SeTracker1 of SeTracker2 (nieuwere versie) die u naar de telefoon kunt downloaden, kunt u de functies van de smartwatch gemakkelijk en snel beheren, waar u ook bent. De smartwatch ondersteunt standaard microSIM-kaarten, dus je zult geen problemen hebben met het opstarten en bedienen!

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: