Originele magnetische autohouder Lamborghini Diablo D7 – zwart

27.95

Out of Stock

Quick Overview

Originele magnetische autohouder Lamborghini Diablo D7 – zwart – Lamborghini Diablo magnetische houder voor montage op de voorruit.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Lamborghini Diablo magnetische houder voor montage op de voorruit. Het product verhoogt het gebruiksgemak van een smartphone en maakt het autorijden ook veilig. Gesigneerd met het originele handelsmerk Lamborghini.

De universele Lamborghini-autohouder zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie op de voorruit – extra sterke zuignap en extra klem zorgen ervoor dat het product tijdens het rijden een stabiele positie behoudt.

Met precies ontworpen magneten aan de binnenkant kunt u een mobiel apparaat onmiddellijk met slechts één hand bevestigen en demonteren.

Met 360 graden rotatie kunt u de apparaatparameters nauwkeurig aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruiker.

Brede compatibiliteit maakt de Lamborghini Diablo extreem veelzijdig – hij kan worden gebruikt met vele smartphonemodellen op de markt, zoals iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4.

Twee metalen platen bevestigd aan de set zorgen voor installatie op beide – de achterkant van de telefoon en de behuizing.

Product ondertekend met het originele Lamborghini-logo.

Specificatie:
Opladen: tot 176 g
Compatibiliteit: iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge

Het Lamborghini-logo en het woord Automobili Lamborghini zijn handelsmerken van Automobili Lamborghini en worden onder licentie gebruikt.

Wordt als pakket verzonden, welke uiteraard in de prijs is inbegrepen

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X