S26 PUBG Pulse Mobiele Gamepad Afstandsbediening Joystick

23.95

Out of Stock

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

S26 PUBG Pulse Mobiele Gamepad Afstandsbediening Joystick

speel je favoriete spelletje op je smartphone nu handig me deze supercoole Gamepad Afstandsbediening Joystick voor iPhone of Android

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, ergonomisch ontwerp, zeer duurzaam.

Eén knop om de tigger fire-modus te openen:
✅Met Physical Relay Technology (Left Fire Key), één knop schakelen tussen single-shot en multiple-shot modus, en druk op de trigger in multiple-shot modus, kan niet alleen 16 keer per seconde op het scherm komen met een hoge frequentie, maar laat ook M16 / SKS volledig automatische vuurkracht uitvoeren.

Echte schietervaring:
✅Ingebouwde somatosensorische vibratiemotor, elke persing met lichte vibratie, productrek met een zwakke pulslichtbron, elke drukknop wordt eenmaal aangestoken om de spelomgeving te simuleren, geeft u een gevoel van onderdompeling.

Eén belangrijke sterke warmtedissipatie:
✅Een knop om de ventilator te starten, snelle warmteafvoer, weinig ruis heeft geen invloed op de geluidspositie.

Vier-vinger koppeling:
✅Druk op het pistool, druk op de linker sonde, druk op de rechter sonde, druk op de liggende positie, druk op de openingsspiegel en druk op jump naar keuze.

Feedback-toetsen:
✅Springback is sterk en niet lang moe om te spelen, met dezelfde knop van SPS-handgreep, korte rit, veerkracht is sterk, zodat de vinger de explosieve kracht van elke druk kan voelen.

Veerklemming:
✅De veerspanning wordt automatisch aangescherpt, de handgreep is ontworpen met bovenspanning en driepuntsbevestiging. De bovenkant van de handgreep is voorzien van een achtergroef om de toetsen van de mobiele telefoon te vermijden. Anti-slip siliconen worden op en neer toegevoegd om te voorkomen dat de mobiele telefoon per ongeluk valt.

Human engineering ontwerp:
De vorm past in de comfortabele hoek van de hand, het zachte rubber is koud en slipvast en je hand wordt ook niet moe van te lang spelen.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X