Skylanders Giants Adventure Pack Sprocket, Sonic Boom, Stump Smash

19.95

Out of Stock

Quick Overview

Skylanders Giants Adventure Pack – Triple Pack – 3 personagens Skylandres Giants, -Sprocket, Sonic Boom, Stump Smash

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , Merk:

Product Description

Inhoud Triple Pack:
Sonic Boom
Sprocket
Stump Smash
3 Ruilkaarten
3 codes voor extra content

Sonic Boom
Heel lang geleden vluchtte Sonic Boom naar een hoge bergtop in een uithoek van Skylands om haar jongen te beschermen. Maar ondanks haar voorzorgsmaatregelen, werd ze gevonden door een gemene tovenaar die een afschuwelijke vloek over haar eieren uitsprak. Eenmaal uitgekomen, bleven de jongen maar een paar tellen in leven tot ze op magische wijze weer terugkeerden naar hun eieren, waarna ze weer geboren werden in een eindeloze cyclus. Om anderen tegen dit kwaad te beschermen, voegde Sonic Boom zich bij de Skylanders. Elke keer als haar kroost uitkomt, leert zij ze hoe ze Skylands moeten beschermen.

Element:
Air

Sonic Boom’s Aanvallen:
Sonic Roar
Egg Toss
Loudmouth
Griffin Flight
Egg Shocker

Sprocket
Sprocket werd opgevoed met alle privileges van een rijke Goudling. Maar alle dure dingen konden haar weinig boeien. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in de werkplaats van haar oom waar ze leerde hoe ze de mechanische uitvindingen van haar oom moest repareren. Alles veranderde op de dag dat haar oom onder mysterieuze omstandigheden verdween. Toen ze er eindelijk achterkwam dat Kaos achter de verdwijning zat, maakte ze een gevechtspak en ging ze naar hem op zoek. Ze liet de luxe en comfort van haar rijke familie achter zich. Vanaf dat moment nam Sprocket het op tegen het kwaad terwijl ze nooit de hoop opgaf om haar geliefde oom te vinden.

Element
Techniek

Sprocket’s aanvallen:
Wrench Whack
Turret Gun-O-Matic
Auto Turret V2
2 Times The Turrets
Tanks A Lot!

Stump Smash
Stump Smash was ooit een magisch boomwezen dat meestal vredig lag te slapen in de bossen van Skyland. Op een dag werd hij wakker en ontdekte hij dat zijn hele bos was omgehakt door Trollen… en hijzelf ook! Zijn lange takken waren weg en hij had alleen nog krachtige hamers als handen. Die kon hij meteen goed gebruiken om de zaagmachines van de Trollen stuk te maken. Hoewel hij nog steeds chagrijnig is over wat hem is overkomen, heeft Stump Smash beloofd om iedereen in Skylands te beschermen… vooral tegen de Trollen.

Element
Leven

Stump Smash’s aanvallen:
Wood Hammer
Acorn Spit
Petrified Pummel
Thorn Bark
Stump Crusher Combos

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: