TL-WA850RE 300 Mbps Universele Wi-Fi Range Extender

23.95

Out of Stock

Quick Overview

TL-WA850RE 300 Mbps Universele Wi-Fi Range Extender om eenvoudig en gemakkelijk het bereik van uw draadloze netwerk uit te breiden

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Met de TP-Link-extender kunt u eenvoudig en gemakkelijk het bereik van uw draadloze netwerk uitbreiden om te genieten van een snelle en stabiele verbinding door uw hele huis of kantoor.

Gebruikers kunnen het bereik van het draadloze netwerk eenvoudig uitbreiden door het apparaat binnen het bereik van een bestaand draadloos netwerk te plaatsen. Het enige dat u hoeft te doen, is op de WPS-knop op uw router drukken en vervolgens op de Range Extender-knop op de extender.

Miniatuurafmetingen en de mogelijkheid om het in een stopcontact te monteren, zorgen ervoor dat het apparaat gemakkelijk op zijn definitieve plaats kan worden geplaatst. Met de Ethernet-poort kunt u apparaten aansluiten met behulp van een Ethernet-kabel. Met de TP-Link Tether-applicatie kunt u de versterker eenvoudig beheren met uw smartphone.

De versterker is uitgerust met 5 LED’s die de sterkte van het ontvangen draadloze netwerksignaal aangeven. Deze indicator is handig bij het selecteren van de optimale locatie voor het apparaat.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X