Voor iPhone externe home button + audio adapter

17.95

Out of Stock

Quick Overview

Als de startknop van je iPhone kapot is, kun je deze adapter als een Home-knop gebruiken. Je kunt ook tegelijkertijd opladen en naar muziek luisteren voor elke iPhone met 8 pins aansluiting

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Als de startknop van je iPhone kapot is, kun je deze adapter als een Home-knop gebruiken. Je kunt ook tegelijkertijd opladen en naar muziek luisteren voor elke iPhone met een 8-pins Lightning-connector.

ideaal voor de iPhone 7 waar de homebutton nog niet is te vervangen

✅ 3-in-1 Audio Jack Splitter + Oplaadadapter + Externe Home knop maakt het leven gemakkelijk en beter.

✅Compatibel met alle IOS-apparaten, geniet rechtstreeks van high-resolution audio met high fidelity, biedt verliesloze audio-ervaring. Ondersteunt 3,5 mm jack-koptelefoon voor het luisteren van muziek.

✅De nieuwste inventieve ingebouwde chipset is ontworpen voor supersnel opladen en gegevenssynchronisatie zonder uw apparaat te beschadigen tijdens het opladen. Nieuw fashion design, eenvoudig te gebruiken, gewoon plug & play

✅Ondersteunt alle IOS-apparaten met een 8-pins aansluiting. (IOS-11.2 en lager) dat wil zeggen iPhone 5, Iphone 5s, Iphone 5c, Iphone 6, Iphone 6s, Iphone 6plus, Iphone 7, Iphone 7s, 7plus, Iphone 8, Iphone 8plus, Iphone X en anderen met 8-pins connector.

★Opmerking★:
1. Tijdens het gebruik van de adapter met uw iPhone als de fout verschijnt als “het ondersteunt dit accessoire niet”
Controleer of deze goed is aangesloten, als de behuizing van de iPhone / iPad te dik is, haal hem er dan uit en probeer het opnieuw.

2. Als het de voor eerste keer is om een ​​oortelefoon aan te sluiten, wacht dan 3-5 seconden om deze te laten functioneren.

3. ondersteund geen telefoongesprekken via audio jack

✅kleur button:roze goud

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: