Warhammer 40K – Age of Sigmar – Stormcast Eternals Paladins

42.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Age of Sigmar – Stormcast Eternals Paladins – Deze meerdelige plastic kit geeft je alles wat nodig is om vijf Paladins te bouwen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De glinsterende, gouden toorn van de hemelen die vlees is geworden, de Vergeldenden doen hun naam eer aan en doen meedogenloze gerechtigheid aan de gezworen vijanden van de orde in verblindende flitsen van hemelse woede. Hun wapens zijn gesmeed uit de puurste gebeden sigmariet – de Retributors roepen de kracht van de storm op om schokkende luchtmagie los te laten die hun vijanden in een oogwenk verandert in aswolken.

Deze meerdelige plastic kit geeft je alles wat nodig is om vijf Paladins te bouwen, die kunnen worden gebouwd als Protectors, Decimators of zoals hier te zien Retributors. De Retributors zijn bewapend met Lightning Hammers – één model kan worden geassembleerd als een Retributor-Prime, met een speciaal verbeterde Lightning Hammer, en één model kan worden geassembleerd met een speciaal wapen, de Starsoul Mace. De doos bevat een enorme hoeveelheid variatie en opties – achttien koppen, twintig schoudervullingen, negen kantelbare schouderplaten – met interessante mogelijkheid om uw collectie uniek te maken.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X