Warhammer 40K -Start Collecting! Craftworlds – verzamelfiguur

67.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K -Start Collecting! Craftworlds – verzamelfiguur – voordelige boxset die je een onmiddellijke verzameling fantastische Aeldari-miniaturen geeft

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Hoewel ze ooit over de sterren heersten, veroorzaakten de Aeldari een vreselijke vloek die hun rijk voor altijd vernietigde. Ze steken de melkweg over op hun enorme wereldschepen, geleid door de krachtigste psykers in het universum, en woeden hard tegen het sterven van het licht. Onder leiding van Farseers, helderzienden die in staat zijn om duizenden jaren in de toekomst te plannen met geduld en vertrouwen, ongeëvenaard door welk ras dan ook, wensen de Aeldari dat hun rijk opnieuw helder zal branden, verlicht door de glorie van de totale oorlog, voordat het lot hen naar donkere vergetelheid.

Dit is een voordelige boxset die je een onmiddellijke verzameling fantastische Aeldari-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer 40.000! Je ontvangt een Farseer, 5 Wraithguard (die optioneel kan worden geassembleerd als Wraithblades), een Wraithlord en een War Walker, samen met 1 Aeldari-transferformulier.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X