Warhammer Underworlds: Beastgrave – Bordspel

49.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds: Beastgrave – Bordspel – gamen in de diepten van Beastgrave, met dobbelstenen, modellen, kaarten en meer.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Doe mee met de ultieme competitieve miniaturengame met de kernset Warhammer Underworlds: Beastgrave. Binnenin vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met gamen in de diepten van Beastgrave, met dobbelstenen, modellen, kaarten en meer.

De set bevat:

– De complete en bijgewerkte regels voor Warhammer Underworlds, geüpdatet van Warhammer Underworlds: Nightvault om duidelijker, scherper en strakker te zijn dan ooit tevoren, met spannende nieuwe gamemechanica zoals verplaatsbare dodelijke hexes, maar ook over kennis en kunst die Beastgrave zelf verkent.
– De complete oorlogsbende Ravagers van Grashrak – een groep dodelijke beesten die iedereen willen doden die Beastgrave binnenkomt. Bouw je brayherd met 6 push-fit plastic modellen, gegoten in bruin plastic om ervoor te zorgen dat ze opvallen, zelfs als ze ongeverfd zijn, plus vechterkaarten en een aantal warband-specifieke kaarten waarmee je hun wilde strategieën in de strijd kunt ontketenen.
– De complete Skaeth’s Wild Hunt-oorlogsband – een groep Kurnothi-jagers met vreemde, door de natuur gegeven kracht en woeste dapperheid. Bouw je Kurnothi met 5 push-fit plastic modellen, gegoten in groen plastic, en bouw je decks met gevechtskaarten en een aantal warband-specifieke kaarten waarmee je hun groene kracht in de strijd kunt benutten.
– 2 dubbelzijdige gameboards die kunnen worden gebruikt om je slagveld samen te stellen.
– (Waarschijnlijk) alle Warhammer Underworlds-tokens die je ooit nodig zult hebben, inclusief doelen, wondmarkeringen, gloriepunten en nog veel, veel meer.
– Tientallen universele kaarten – gokspellen, doelen en upgrades die door elke oorlogsband kunnen worden gebruikt, perfect voor het bouwen van kaarten met Grashrak’s Ravagers en Skaeth’s Wild Hunt of het meenemen van je favoriete oorlogsband naar Warhammer Underworlds: Beastgrave.
– 11 dobbelstenen – 5 aanvalsdobbelstenen, 3 verdedigingsdobbelstenen en 3 magische dobbelstenen, genoeg voor de meest verwoestende slagen, wanhopige verdedigingen en cataclysmische spreuken!

Of je nu een nieuwe speler bent die je reis wil beginnen, of een ervaren gamer die je spel voor seizoen 3 wil bijwerken, deze set is een must-have.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: