Keramische coating 9h mr fix premium 2020 versie – 30 ml

14.95

Out of Stock

Quick Overview

Keramische coating 9h mr fix premium 2020 versie – 30 ml beschermt lak tegen zon, regen en vuil en vormt een beschermlaag

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

EFFECTIEVE LAKBESCHERMING

De vloeibare keramische coating MR-FIX9H PREMIUM COATING is een was van de nieuwe generatie die uw lak beschermt tegen blootstelling aan de zon (kleurvervaging), de lak beschermt tegen krassen (bijv. Bij het wassen in automatische wasstraten), vuilaanhechting vermindert en de lak beschermt tegen modder, stof en de schadelijke effecten van zout in de winter. Een bijkomend voordeel is dat de lak er frisser uitziet, waardoor de auto wel enkele jaren verjongt.

GETEST IN DE PRAKTIJK

Op de bijgevoegde foto kunt u zien hoe MR-FIX9H wax het lichaam beïnvloedt. Allereerst stroomt het water soepel over de lak zonder lelijke vlekken te veroorzaken en neemt de weerstand tegen hoge temperaturen toe. Dit biedt elke autogebruiker alledaagse voordelen, omdat de auto minder vuil is en de lak duurzamer is in contact met externe factoren. Dit effect kan tot enkele maanden aanhouden (afhankelijk van hoe vaak we het gebruiken en hoe vaak het wordt blootgesteld aan regen en vuil). We beloven geen een paar jaar effect zoals andere verkopers, omdat het onmogelijk is.

Koop verstandig en bewust!

AUTHENTICITEIT GEGARANDEERD

Het Mr.FIX9H-product dat wordt verkocht, heeft een garantie van authenticiteit. Elke vervaardigde set is gemarkeerd met een unieke code verborgen onder het kraslot – om de originaliteit van de schaal te bevestigen, bezoekt u de website van de fabrikant en voert u de code in. Voordat u koopt – bekijk het! Alleen producten gemarkeerd met een certificaat garanderen 100% veilig gebruik en een garantie van resultaten. Pas op voor goedkopere namaakproducten!

PRODUCT VOORDELEN:

beschermt lak tegen zon, regen en vuil
vormt een beschermlaag over de gehele carrosserie
beschermt tegen krassen
kan gebruikt worden op lampen en glas
product eenvoudig en effectief te gebruiken
getest in de praktijk
zichtbaar effect dat zelfs vele maanden aanhoudt

HOE TE GEBRUIKEN:

Voordat u de vloeistof op de auto aanbrengt, moet u de carrosserie grondig wassen en ontvetten.
Breng de vloeistof op de doek aan. Begin met het kruisen van de vloeistof over de droge auto over een gebied van niet meer dan 50 cm x 50 cm
Keramiek herwint zijn goede eigenschappen na 5 minuten bij een temperatuur van 20 ° C. Daarna kunt u de vloeistof afvegen met een microvezel. LAAT DE LAKLAAG NIET DROGEN. Na een uur moet een tweede laag worden aangebracht. Dit is om de maximaal mogelijke duurzaamheid van het medicijn te verkrijgen.

INBEGREPEN:

Fles van 30 ml met automatische keramische vloeistof Mr FiX9H PREMIUM
spons voor het aanbrengen van het preparaat
fijne poetsdoek

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X