Neocube magneetballetjes 216 stuks – 5mm – zilver

19.95

Out of Stock

Quick Overview

Neocube magneetballetjes 216 stuks – 5mm – zilver – Deze magnetische ballen zijn geweldig vermaak voor kinderen boven de 14 jaar

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Een geweldige manier tegen verveling

Deze magnetische ballen zorgen voor urenlang speelplezier. De set bevat 216 ballen met een diameter van 5 mm. Met hen kunt u letterlijk alles maken. Stimuleer je fantasie en creëer unieke vormen. Magnetisch materiaal met verhoogde N38 zorgt ervoor dat de elementen zeer worden aangetrokken, waardoor u zeer en duurzame structuren kunt bouwen. Magnetische ballen zijn geweldig als cadeau.

 

VOOR GROOT EN KLEIN

Deze magnetische ballen zijn geweldig vermaak voor kinderen – ermee spelen stimuleert creativiteit en ruimtelijke verbeeldingskracht, en het lichteffect extra plezier. Magnetisch materiaal met verhoogde N38 zorgt ervoor dat de elementen erg aangetrokken worden, wat de constructie van zeer stabiele en duurzame constructies mogelijk maakt. Magnetische ballen zijn een geweldig cadeau voor zowel groot als klein.

Waarschuwing! Het product bevat kleine onderdelen, waardoor het niet geschikt is voor kinderen onder de 14 jaar!

PRODUCT VOORDELEN

  • Maar liefst 216 BB’s in de set
  • Hoge magneetdichtheid waardoor de ballen elkaar sterk aangetrokken
  • Ontwikkelt verbeeldingskracht en creatief denken
  • Eindeloze constructiemogelijkheden
  • Te combineren met andere Neocube sets

 

HOE TE GEBRUIKEN

  1. KETTING – We beginnen met het rangschikken van alle vormen door een ketting te maken. Pak om te beginnen met een magnetische bal en probeer deze langzaam van de rest te scheiden, zodat de volgende elementen er een ketting achter vormen. Als je het de eerste keer niez haalt, geef dan niez op! ROLLER – Begin met het maken van een ketting en wikkel deze dan om je vinger.
  2. DRIEHOEK – Probeer nu een driehoek te maken. Begin met een ketting van 9 kralen. Verbind de uiteinden zodat de ballen een cirkel vormen. Knijp vervolgens in de randen om een ​​driehoek uit de cirkel te vormen. SPHERE – 20 kleine driehoeken vormen een bol.
  3. HEXAGON – Je hebt 18 ballen nodig om een ​​zeshoek te maken. Maak een cirkel van de eerste 6. Maak een ketting van de resterende 12 en een kleine cirkel. STER – Maak een sneeuwvlok van 12 zeshoeken!

WAARSCHUWING:

Gevaar voor kleine onderdelen!
Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar oud. Steek geen enkel onderdeel van dit product in uw neus of mond. Bij inslikken van de magnetische balletjes kan dit gastro-intestinaal ongemak veroorzaken. Zoek onmiddellijk medische hulp.

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik of verkeerd van deze magneet balletjes

 

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: