Viomi S9 – Zwart – Robotstofzuiger met dweilfunctie + afzuigstation

489.00

Out of Stock

Quick Overview

Viomi S9 – Zwart – Robotstofzuiger met dweilfunctie + afzuigstation is de eerste robotstofzuiger van Xiaomi met automatische afzuiging

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , Merk: ,

Product Description

De VIOMI S9 is de eerste robotstofzuiger van Xiaomi met automatische afzuiging. Deze slimme robot is voorzien van een vernieuwde LDS 2.0 laser waardoor hij bijzonder efficient door de ruimtes werkt. Dankzij de grote accu capaciteit heeft de robot een bereik tot wel 320 m2 wat de S9 zeer geschikt maakt voor grotere woningen. De Mi Home app biedt je veel mogelijkheiden en handige functies zoals het markeren van verboden zones. Bewaar verschillende kaarten en maak schoonmaakroosters op maat en per kamer. Deze multifunctionele robot heeft een 2-in-1 tank en kan tegelijk zuigen en dweilen. Na de schoonmaaksessie keer de S9 terug naar zijn laad- en afzuigstation en leegt zichzelf automatisch.

Voordelen

✅ Laser navigatie
✅ Automatische afzuiging
✅ Tot 220 min schoonmaakduur
✅ 4 standen waaronder een stille modus
✅ Effectief bij huisdieren
✅ Anti-val sensors
✅ Automatisch laden en hervatten
✅ Verboden zones
✅ Bewaar verschillende maps en roosters
✅ Dweilfunctie met verschillende dweilpatronen

Accu en zuigkracht

Met een accu apaciteit van 5200 mAh kan deze robotstofzuiger tot 220 minuten schoonmaken. De S9 heeft 4 standen zuigkracht waaronder een stille modus met 700 Pa. De standaard zuigkracht is 1200 Pa en er kan gekozen worden voor een turbo stand van 1800 Pa en een maximale zuigkracht van 2700 Pa. De robot herkent tapijt en voert de zuigkracht automatisch op voor een extra grondige reiniging.

Innovatieve dweilfunctie

De S9 heeft 3 waterafgifteniveaus voor een nauwkeurige waterbeheersing en het voorkomen van lekken. Wanneer de robot gaat laden stopt deze automatisch met het afgeven van water. De S9 kan intensief dweilen in een Y-vorm of op een energiebesparende modus in een S-vorm. Door de 2-in-1 tank is deze robot in staat om tegelijk te zuigen en te dweilen.

Automatische afzuiging

Dit innovatieve afzuigstation heeft een korte afzuigroute van maar 38,1 cm wat de kans op blokkades en stofverlies aanzienlijk verminderd. Door een vermogen van 950W worden zelfs de kleinste stofdeeltjes moeiteloos afgevoerd en verzameld in de stofzak met een capaciteit van 3 liter. Een LED op het station geeft de inhoud van de stofzak weer en via de app ontvang je een reminder als de zak vol is.

Inbegrepen

  • VIOMI S9
  • Laad- en afzuigstation
  • Adapter
  • 2-in-1 tank
  • Schoonmaak tool
  • 10 Dweildoeken (wegwerp)
  • 1 Herbruikbare dweildoek
  • 3 stofzakken (3L)
  • Extra zijborstel
  • Handleiding (EN)

LET OP – Bestelling verwerkingstijd – 3-4 dagen – rechtstreeks vanuit onze leverancier

UITSLUITEND VERZONDEN BINNEN DE EU

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X