Xiaomi Viomi V3 MAX – Zwart – Robotstofzuiger met dweilfunctie

449.95

Out of Stock

Quick Overview

Xiaomi Viomi V3 MAX – Zwart – Robotstofzuiger met dweilfunctie ondersteunt dweilen langs S- en Y-routes en met 2in1 stof- en watertank

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , Merk: ,

Product Description

De Viomi V3 Max intelligente reinigingsrobot

Bent u op zoek naar een betrouwbare reinigingsrobot die uw vloeren niet alleen voor u stofzuigt, maar ook grondig reinigt? De Viomi V3 Max zal de perfecte keuze zijn! Hij ondersteunt dweilen langs S- en Y-routes en met zijn 2in1 stof- en watertank zorgt hij volledig voor de netheid van de oppervlakken in uw huis. Zijn zuigkracht tot 2700 Pa maakt hem geweldig in het omgaan met vuil, en de looptijd van maximaal 215 minuten betekent dat hij zelfs geschikt is voor grote huizen. Dankzij geavanceerde algoritmen kan het zijn weg vinden in kamers en nauwkeurige kaarten maken die u via de app kunt beheren. De robot valt ook op door zijn extreem stille werking op 57dB in stille modus – vergeet het vervelende geluid!

Efficiënt stofzuigen en wassen tegelijk

De robot is uitgerust met een praktische 2in1 tank waarmee je kunt wassen, stofzuigen of zelfs beide tegelijk! Het stofreservoir heeft een inhoud van 400ml en het waterreservoir heeft een inhoud van 200ml. Je hoeft niet steeds onderdelen te vervangen – de Viomi V3 Max reinigt niet alleen de vloeren in huis, maar bespaart je ook tijd en energie. Daarnaast voorkomt de 3-traps filtratie bestaande uit o.a. een HEPA filter effectief secundaire besmetting. Je kunt ook een watertank kopen met een inhoud van maar liefst 600 ml, zodat je deze niet te vaak hoeft bij te vullen en het schoonmaken van vloeren door het hele huis nog gemakkelijker wordt.

Werkt perfect, zelfs bij vervelende vlekken

Wat maakt de robot zo goed in het reinigen van vloeren? De druk van de elektronisch geregelde tank wordt constant gehouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over morsen. Het water wordt gelijkmatig verdeeld en met de volumeregeling met 3 snelheden kun je de robot aanpassen aan jouw behoeften en verwachtingen. Bovendien is de mop ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vlekken aan te pakken zonder je vloer te beschadigen. De combinatie van harde en zachte materialen zorgt voor een optimaal resultaat!

2 ontwerpen van schoonmaakroutes

Viomi V3 Max reinigt uw vloer grondig. Er zijn 2 reinigingspadpatronen beschikbaar – S en Y, waar u vrij tussen kunt schakelen. S is ideaal voor de normale, dagelijkse reiniging. Door een Y-vormig pad te volgen, imiteert de robot handmatige reiniging. Het reinigt de vloer grondig, zonder een hoekje en gaatje over te slaan. Zo weet je zeker dat geen kruimels of hardnekkige vlekken je humeur zullen verpesten!

Betrouwbaar in de strijd tegen stof en afval

De vloeren in je huis kunnen straks weer stralend schoon zijn. De Viomi V3 Max is uitgerust met een Nidec brushless motor geïmporteerd uit Japan die een zuigkracht levert tot 2700Pa. Het heeft ook een speciaal ontworpen V-vormige borstel die stof met precisie opzuigt. De robot gaat perfect om met haar, kruimels en zelfs haar. Bovendien detecteert de robot op intelligente wijze tapijten en verhoogt hij automatisch het vermogen ervan, zodat hij ze nog beter reinigt. Maar daar stopt het niet! Om het stofreservoir te legen, drukt u gewoon op een knop – u hoeft uw handen niet meer vuil te maken.

Maak het hele huis schoon en laad zichzelf op

De krachtige 5200mAh-batterij is verantwoordelijk voor de ongelooflijk lange looptijd van de robot. Wanneer volledig opgeladen, kan de Viomi V3 Max tot 215 minuten schoonmaken. Dat is genoeg tijd om vloeren tot 290m2 te reinigen! Het toestel is dan ook fantastisch voor zowel kleine als grote woningen. En je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen. Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat de robot naar het station, vult de stroom aan en gaat dan weer aan het werk waar hij was gebleven. Bovendien blokkeert de Viomi V3 Max automatisch het vrijkomen van water tijdens het opladen, waardoor het risico op kortsluiting of elektrische schokken wordt geminimaliseerd.

Beweegt vrij door kamers

De Viomi V3 Max zal perfect zijn weg vinden in je appartement. Dit wordt mogelijk gemaakt door de multi-coreprocessor, een set van 14 sensoren en SLAM- en LDS-algoritmen. Dit alles zorgt ervoor dat de robot zelfs in de meest complexe omgeving goed overweg kan. Het verwerkt gegevens snel, past de reinigingsroute in realtime aan, detecteert niet gereinigde gebieden en maakt plattegronden van de ruimte. U hoeft niet constant toezicht te houden op zijn werk – hij zal uw vloeren efficiënt stofzuigen en dweilen, waardoor botsingen en verstoppingen worden voorkomen. Hij overwint ook gemakkelijk obstakels tot 2 cm hoog, zoals drempels en tapijten.

Gebruiksvriendelijke applicatie

Profiteer van de handige functies die de app biedt. Wijzig modi en instellingen, beheer opgeslagen kaarten en plan werkschema’s. U kunt ook de status van de vervangbare onderdelen van de robot controleren. De app herinnert je er ook aan wanneer je het waterreservoir moet bijvullen. Het is ook mogelijk om verboden zones en virtuele muren te creëren. Dankzij het nieuwe Map 2.0-systeem kan de Viomi V3 Max tot 5 plattegronden opslaan – dus het zal ook goed werken in grote huizen.

Interactieve spraakbesturing

Wil je extra features en nog meer gemak? We hebben geweldig nieuws voor je! De Viomi V3 Max is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Xiaoai, wat betekent dat je hem kunt bedienen met spraakopdrachten. Nooit meer opstaan ​​uit je stoel of naar je telefoon grijpen! Het apparaat geeft ook spraakberichten af ​​die het voor u veel gemakkelijker maken om te gebruiken. De robot zal u bijvoorbeeld op de hoogte stellen van een lage hoeveelheid water in de tank – u zult nooit vergeten hem bij te vullen. Viomi V3 Max ondersteunt tot 13 talen – communicatie ermee zal zeker geen probleem zijn!

In de doos

Viomi V3 Max intelligente stofzuiger
Laadstation
Stroomvoorziening
Hoofdborstel
Stof/watertank 2 in 1
Herbruikbare vochtige poetsdoek
Herbruikbare natte en droge poetsdoek
Wegwerp dweildoek
2x zijborstel

Specificatie

Merk Viomi
Model V-RVCLM27
Afmetingen hoofdunit 355x355x105mm
De kleur zwart
Navigatiemodus LDS
Batterijcapaciteit 5200mAh
Werktijd Tot 215 minuten
Klimhoogte Tot 20 mm
Zuigkracht 2700Pa
Inhoud stofbak (2in1) 400ml
Volume watertank (2in1) 200ml
Dweilfunctie Elektronisch gestuurde watertank
Maximaal geluid Tot 70dB
Ruis in stille modus 57dB
Functies Schoonmaakplanning, tapijtherkenning, kaartenopslag, automatisch opladen, virtuele muren, dweilen

LET OP – Bestelling verwerkingstijd – 3-4 dagen – rechtstreeks vanuit onze leverancier

UITSLUITEND VERZONDEN BINNEN DE EU

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X