Originele MPOWERD – Opblaasbaar Waterdicht Solar Lamp

16.95

Out of Stock

Quick Overview

Originele MPOWERD – Opblaasbaar Waterdicht Solar Lamp duurzame LED lamp die je in 3 verschillende standen kunt laten branden

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

De Luci Original is een waterdichte duurzame LED lamp die je in 3 verschillende standen kunt laten branden (Helder – Superhelder – Knipperend). Overdag laadt de Luci met haar slimme zonnepaneel zichzelf in 7 uur op. Er zit een bescherming op voor overladen of te diep ontladen.

‘s Avonds geeft het 12 uur licht in stand ‘helder’. De Luci Original is lichtgewicht, waterdicht en te gebruiken als lantaarn, zowel hangend, staand of drijvend op het water en is geschikt om mee te nemen op de camping, op de boot of gewoon voor in je woning.

Koop een Luci, geef een Luci. Het aangename van deze Luci lamp is dat je er zelf mega veel plezier van hebt en tegelijkertijd iemand helpt in de derde wereld. Door de aankoop doe je automatisch een bijdrage daarvoor.

Het Amerikaanse Mpowered ondersteund diverse projecten met het uitdelen van gratis Luci’s. Zo kunnen kinderen s’ avonds studeren zonder gebruik te hoeven maken van gevaarlijke kerosine lampjes. Ook wordt er na een natuur ramp ondersteuning gegeven bijvoorbeeld in Haïti.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X