Sonoff Spider Z Smart Smart Driver Wi-Fi-controller voor LED-strip

11.95

Out of Stock

Quick Overview

Sonoff Spider Z Smart Smart Driver Wi-Fi-controller voor LED-strip waarmee u de RGB ledstrip gemakkelijk op afstand kunt bedienen

Uitverkocht

Vergelijk
Categorie: Merk:

Product Description

Sonoff Spider Z Smart Smart Driver Wi-Fi-controller voor LED-strip met afstandsbediening (M0802050009)

Sonoff-producten transformeren uw gewone huis in een slimme woning die wordt bediend door een telefoon die is verbonden met internet!

Sonoff Spider Z is een praktische set waarmee u de RGB ledstrip aan uw wensen kunt aanpassen en gemakkelijk op afstand kunt bedienen. In het pakket vindt u een Wi-Fi-controller die compatibel is met de eWeLink-applicatie, evenals een afstandsbediening met 24 knoppen waarmee u uw verlichting op afstand kunt bedienen. Verander de kleuren van het licht en ontdek alle mogelijkheden van Spider Z!

Specificatie:

Ingangsspanning: 12V / 2A
Uitgangsstroom Wi-Fi-controller: maximaal 2A voor elke kleur
Kanaal 4 RGB-kanalen
Alexa, Google Home, IFTTT-systemen worden ondersteund
Android, iOS-besturingssystemen ondersteund
Connectiviteit: 802.11 b / g / n 2.4G + WiFi + IR-afstandsbediening (24 knoppen)
Werktemperatuurbereik: -20 ° C – 50 ° C
Compatibel met de eWeLink-applicatie

Afstandsbediening met de eWeLink-app

Met de Wi-Fi-controller kunt u de tape koppelen met de eWeLink-applicatie, waarmee u de verlichting kunt bedienen vanaf elke locatie met toegang tot het netwerk. Hiermee kunt u op elk moment controleren of het licht aan is, het in- of uitschakelen en de parameters ervan aanpassen.

Controle met uw stem

Met Spider Z kun je de verlichting ook bedienen met spraakopdrachten. De Wi-Fi-controller onderscheidt zich door compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Assistant. Om het licht aan of uit te zetten, hoeft u alleen maar een paar eenvoudige woorden te zeggen.

Ontdek de mogelijkheden van de afstandsbediening

Ook de meegeleverde afstandsbediening biedt een aantal interessante mogelijkheden. Met zijn hulp kunt u niet alleen het licht in- of uitschakelen, maar ook de helderheid en kleur instellen.

Interessante modi

Met Spider Z synchroniseer je de ledstrip met de muziek, waardoor je een waanzinnige lichtcompositie creëert. Je hebt ook de keuze uit verschillende verlichtingsmodi en doe-het-zelf-modi waarmee je je eigen persoonlijke instellingen kunt invoeren.
Ce

Specificaties
ingang: DC 5-24V
vermogen: 144W
Wifi: IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz
Batterij: CR2025 (inbegrepen)

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X