Warhammer 40.000 Deathwatch Corvus Blackstar – verzamelfiguur

65.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 Deathwatch Corvus Blackstar – verzamelfiguur – om een ​​Corvus Blackstar samen te stellen, met een twin-linked aanvalskanon

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Corvus Blackstar, veel geavanceerder dan het andere keizerlijke vaartuig waarop het lijkt, is het echt waard om een ​​Deathwatch Kill Team naar hun brute missie te vervoeren. Geoptimaliseerd voor de jacht op buitenaardse wezens, verrassend wendbaar, schreeuwen zijn zware wapens de dood vanuit de lucht terwijl het afdaalt naar zijn missiekritieke doelen. Halo-draagraketten waaieren uit en vervagen de contouren van de Corvus Blackstar terwijl de dubbele luiken openslaan en de lading specialistische Deathwatch van binnenuit uitstorten om direct in de strijd te vliegen.

Deze meerdelige plastic kit bevat alle componenten die nodig zijn om een ​​Corvus Blackstar samen te stellen, bewapend met een twin-linked aanvalskanon (vervangbaar met optionele twin-linked lascannons), stormaanvalraketten (vervangbaar met een twin-linked Blackstar-raketwerper), een anti-lucht ballistische suite en beschermd door ceramiet beplating. 83 componenten maken deze kit, en hij wordt geleverd met 1 Citadel 120×92 mm ovale basis met vliegersteel.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X