Warhammer 40,000 – Necrons – Catacomb Command Barge

39.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40,000 – Necrons – Catacomb Command Barge – waarmee je een Necron Catacomb Command Barge of een Annihilation Barge kunt bouwen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Terwijl hij aan boord is van een Command Barge, kan een Necron Overlord toezicht houden op de strijd en ervoor zorgen dat zijn troepen zich bezighouden met de juiste doelen en dat alles volgens plan verloopt.

De Command Barge is een opvallend en imposant model. Versierd met Necron-iconografie en dynastieke tekens, vormt het een indrukwekkende aanvulling op elke Necron-collectie. Het heeft een zeisachtig middengedeelte, waarvan de punten twee Necron-volgelingen omringen die het controledashboard bijwonen. Boven hen staat een skeletachtige Necron Lord uitdagend achter een elegante reling, naar voren gebarend met zijn warscythe.

Deze meerdelige plastic boxset bevat 84 componenten, twee Citadel Flying Stems, een Citadel 60 mm Flying Base, een Citadel 32 mm Round Base en twee Necron transfer sheets, waarmee je een Necron Catacomb Command Barge of een Annihilation Barge kunt bouwen.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X