Warhammer 40,000 – Space Marines- Vanguard Veteran Squad

39.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40,000 – Space Marines- Vanguard Veteran Squad – 98 componenten waarmee je een 5 man Space Marine Vanguard Veteran Squad kunt maken

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Space Marine Vanguard Veterans, ingezet als snel bewegende, snel reagerende troepen, zijn specialisten in close-combat. Deze veteranen van de 1st Company voeren de oorlog, voortgestuwd door jump packs en bewapend met de oudste en meest gewaardeerde slagwapens van het Chapter.

De 5-man Space Marine Vanguard Veteran Squad is gemaakt met een groot gevoel voor actie en energie en bevat een enorme verscheidenheid aan wapenopties waarmee de eenheid kan worden bewapend.

Bij het samenstellen van de ploeg zijn er 5 verschillende sets renpoten; 5 unieke torsofronten; 16 verschillende schoudervullingen; 9 hoofden (8 gehelmd, 1 bloot); en 5 individuele jump packs;

Elk lid van de ploeg kan worden bewapend met een kettingzwaard en een boutpistool (elk individueel wapen heeft een uniek ontwerp); er zijn 4 sets bliksemscharen; 4 paar donderhamers en stormschild. De sergeant heeft de keuze uit een relikwieblad, een krachtzwaard, een krachtvuist of een krachtbijl; en er is ook een grav-pistool; een plasmapistool; een melta-bom; en een selectie van frag- en krak-granaten.

Het Space Marine-assortiment is zo ontworpen dat alle plastic onderdelen tussen verschillende kits kunnen worden verwisseld. Afhankelijk van hoe ze zijn samengesteld, kan deze boxset honderden soorten Vanguard Veterans maken. Als je wilt dat je team alternatieve schoudervullingen, hoofden of wapens bevat, pak ze dan uit een andere Space Marine-plastic kit en ze passen. Dit biedt de mogelijkheid voor werkelijk unieke collecties miniaturen.

Deze plastic kit bevat 98 componenten waarmee je een 5 man Space Marine Vanguard Veteran Squad kunt maken (en nog veel meer!).

Deze kit wordt ongeverfd geleverd en moet worden gemonteerd – we raden het gebruik van Citadel Plastic Glue en Citadel Paints aan.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X