Warhammer 40K – Age of Sigmar – Orruks Ironjawz Start Collecting

79.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K – Age of Sigmar – Orruks Ironjawz Start Collecting – die je onmiddellijk een verzameling fantastische Ironjawz-miniaturen geeft

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Enorme, kolossale beesten, veel groter en breder dan een man, de Ironjawz rommelen door de sterfelijke rijken op zoek naar een goede schroot. Voor hen is niets zo aangenaam als het geluid van strijd – zwaarden op metaal, geschreeuw van de stervenden, het rumoer en geratel van absoluut geweld is muziek in de oren. De meest strijdbare van alle orruks, de Ironjawz, worden terecht gevreesd in alle rijken terwijl hun aantal toeneemt en hun Waaagh! wordt steeds groter.

Dit is een voordelige boxset die je onmiddellijk een verzameling fantastische Ironjawz-miniaturen geeft, die je meteen kunt samenstellen en gebruiken in games van Warhammer Age of Sigmar! Je ontvangt een Orruk Warchanter, drie Orruk Gore-grunta’s, tien Orruk ‘Ardboyz en een exclusief Ironjawz Warscroll Battalion-regelblad, waarmee je je nieuwe miniaturen meteen kunt verzamelen, monteren en ermee kunt spelen!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X