Warhammer 40K Elite Edition 9th edition – verzamelfiguur

82.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40K Elite Edition 9th edition – verzamelfiguur -stapsgewijze handleiding voor het bouwen van en vechten met je troepen

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Als je liever van start gaat, biedt de Elite Edition de perfecte upgrade, met extra eenheden in de vorm van Skorpekh Destroyers en Outriders, geleid door een machtige Necron Overlord en Primaris Captain. Net als de Recruit-editie bevat de Elite-set een papieren speelmat en een bedrukte binnenkant van de doos om als terreinstuk te dienen, evenals dobbelstenen en afstandslinialen. De Elite-handleiding helpt je de fasen van het spel onder de knie te krijgen, en een enorm uitgebreid transferblad stelt je in staat om het krachtige pantser van je Space Marines na het schilderen gemakkelijk te versieren. Wat meer is, met 10 Necron Warriors, 3 Scarab Swarms, 3 Skorpekh Destroyers, een Overlord, 5 Assault Intercessors, 3 Outriders en een Primaris Captain, zijn het bijna twee Start Collecting-sets in één!

Deze set bevat:

– 27 plastic miniaturen met push-fit, waarvoor alleen een tondeuse nodig is om te monteren (we raden Citadel Starter Set Clippers of Citadel Fine Detail Cutters aan – niet inbegrepen) – geen lijm, geen rommel – inclusief:
– 1x Overlord: een heerszuchtige commandant van de Necron-falanxen, de autoriteit van de Overlord is absoluut. Het model wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.
– 10x Necron Warriors: de steunpilaar van de Necron-falanxen, deze tweevoetige krijgers vernietigen hun prooi met meedogenloze salvo’s van verstuivende gauss-wapens. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32 mm ronde basis en heeft een keuze uit hoofden en wapens.
– 3x Canoptek Scarab Swarms: vliegende hordes van deze insectenmachines kauwen ongestraft door pantser, vlees en botten. Elke zwerm wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.
– 3x Skorpekh Destroyers: snelle en dodelijke jagers, Skorpekh Destroyers jagen hun prooi na om ze uit elkaar te hakken met hun angstaanjagende oogstmessen. Elk model wordt geleverd met een Citadel 50 mm ronde basis.
– 1x Canoptek Plasmacyte: een wrede en berekenende manipulator van besmette energie, de Plasmacyte is in staat om zijn Destroyer-kin in een moorddadige razernij te sturen. Het model wordt geleverd met een Citadel 28 mm ronde basis.
– 1x Primaris Captain: Een superlatieve commandant en zeer bekwame krijger, een Primaris Captain is de commandant van een hele compagnie van zijn strijdbroeders. Het model wordt geleverd met een Citadel 40 mm ronde basis.

– 5x Assault Intercessors: dit team van agressieve strijders scheurt hun vijanden uit elkaar in melee met het oogsten van hun slijpende kettingzwaarden. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32 mm ronde basis.
-3x Outriders: Vecht vanaf de achterkant van gepantserde motoren naar de vijandelijke flanken met deze verreikende verkenningsrijders. Elk model wordt geleverd met een Citadel 90 mm ovale basis.

– The Warhammer 40.000: Elite Manual – jouw gids voor de strijd in het 41e millennium. Het bevat een overzicht van de Warhammer-hobby, diepgaande achtergrondinformatie voor je nieuwe modellen en een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van en vechten met je troepen, inclusief alle regels die je nodig hebt voor je eerste games.

– Een zwaargewicht papieren speelmat, plus een glanzend afgewerkte kartonnen bak die kan worden gebruikt als decor voor je eerste gevechten – transformeer elke keukentafel in een passend grimmig, donker oorlogslandschap!

– Bereiklinialen en dobbelstenen – Deze essentiële accessoires dekken je voor beweging, schieten, close combat en meer.

– Datasheets bieden u regels voor alle modellen in de set, plus een set uitbreidingsopties voor wanneer u wilt vertakken met nieuwe kits.

– Een Space Marines Transfer Sheet met meer dan 600 transfers, ontworpen om het toevoegen van hoofdstukspecifieke details, squadron-insignes, kill-markeringen en nog eenvoudiger te maken – perfect voor als je je geverfde modellen wilt afmaken!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X