Warhammer: Age of Sigmar – Arkanaut Company

43.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer: Age of Sigmar – Arkanaut Company – Deze kit bestaat uit 83 componenten en wordt geleverd met 10 Citadel 25 mm ronde bases.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Als het gaat om voeten op de grond, vormen de Arkanaut-bedrijven de belangrijkste strijdkrachten van de Kharadron Overlords. Een Arkanaut Company kan snel afdalen via de gravladders of hangende touwen van een fregat en kan zich snel inzetten in de strijd.

Deze meerdelige plastic kit bevat de componenten die nodig zijn om een ​​Arkanaut Company van 10 modellen te monteren. Ze hebben een verscheidenheid aan wapens beschikbaar: elk heeft een privateerpistool en Arkanaut-snijders, en tot 3 modellen kunnen optioneel elk een skypike, een meertonig aethermatisch volleykanon of een lichte skyhook meenemen. Hun kapitein kan een volleypistool of een aetherflare-pistool nemen en heeft de mogelijkheid om een ​​anker te zwaaien!

De Compagnie zelf zijn de belangrijkste gevechtstroepen van een Kharadron Overlords-leger en hebben dus nog niet genoeg ethergoud opgebouwd om hun pantser net zo sierlijk te maken als dat van hun superieuren. Toch dragen ze prachtige metalen baarden en hun verzegelde pakken zitten vol met de kleppen en fittingen die nodig zijn om ze in leven te houden.

Deze kit bestaat uit 83 componenten en wordt geleverd met 10 Citadel 25 mm ronde bases.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X
%d bloggers liken dit: