Warhammer Underworlds Beastgrave: Morgwaeth’s Blade-Coven

29.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer Underworlds Beastgrave: Morgwaeth’s Blade-Coven – 5x push-fit Morgwaeth’s Blade-coven miniaturen – geen lijm nodig om te monteren

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Morgwaeth the Bloodied en haar moorddadige gevolg werden door Morathi naar Beastgrave gestuurd op zoek naar een lang verborgen scherf van Khaine. Schaduwpaden brachten hen naar de berg en onmiddellijk wisten ze dat hun doel nabij was – wat kon anders de visioenen van slachtingen en echo’s van de strijd verklaren die Beastgrave’s megalithische diepten achtervolgden? In werkelijkheid was hun zoektocht echter een dwaze boodschap, want Morathi wist dat er geen scherf in de berg lag – Morgwaeth had haar leenheer een beetje te openlijk ondervraagd en werd vanwege haar moed naar Beastgrave gestuurd. Dit was echter een slechte straf voor de heks-koningin – de zwaarden van Khaine vonden veel offers aan de heer van moord in de oude hallen van de berg, en hun toewijding kan hen alsnog aan Beastgrave’s greep doen ontsnappen.

Kunt u niet kiezen tussen een oorlogsbende die zich bezighoudt met doelen en die gericht is op gevechten? Met de Blade-coven van Morgwaeth aan uw zijde hoeft u dat niet te doen! Morgwaeth’s Blade-coven, een snelle, agressieve en flexibele Warhammer Underworlds-warband, heeft een krachtige speelstijl die je zorgvuldige positionering en opmerkzaamheid van doelen beloont met allerlei slachtvaardigheden – en emmers van glorie. Bovendien bevat deze set universele kaarten voor elke warband in Warhammer Underworlds, terwijl je met een gratis downloadbare warscroll kunt vechten met Morgwaeth’s Blade-coven in Warhammer Age of Sigmar.

Deze set bevat:
– 5x push-fit Morgwaeth’s Blade-coven miniaturen – geen lijm nodig om te monteren
– 5x vechterkaarten, die elke krijger in je spellen vertegenwoordigen – Morgwaeth The Bloodied, Kyrae, Khamyss, Kyrssa en Lethyr
– Nog eens 60 unieke kaarten (alleen beschikbaar in deze set) om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je games van Warhammer Underworlds: Beastgrave, waaronder:
– 12x Morgwaeth’s Blade-coven Objective-kaarten
– 10x Morgwaeth’s Blade-coven upgradekaarten
– 10x Morgwaeth’s Blade-coven Ploy-kaarten
– 9x Universal Objective-kaarten, bruikbaar door elke warband

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X