Space Marines Razorback – Ultramarines Verzamelfiguur

35.00

Out of Stock

Quick Overview

Space Marines Razorback – Ultramarines Verzamelfiguur – Deze 76-delige plastic kit maakt één Razorback of één Rhino. met Ultramarines Vehicle Transfer-blad.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Razorbacks zijn veel voorkomende varianten van het Rhino-chassis dat kan worden bewapend met een verscheidenheid aan krachtige, op de koepel gemonteerde zware wapensystemen die de squadrons bieden die ze effectieve vuurondersteuning bieden voor en nadat ze van boord gaan.

Naast een keuze aan wapens voor het hoofdtorentje van de Razorback – een dubbele zware bolter of dubbele lascannon – wordt deze kit geleverd met een schat aan optionele extra’s, waaronder een puntige ram, munitiekist, brandstofcontainers, een kabel, rookwerpers, communicatierelais , jager-killer-raket en trekhaken. Het beschikt ook over een volledig gedetailleerd interieur, met een communicatie-array en boltgun op een wapeningsrek, en een optionele Space Marine-bestuurder / schutter.

Deze 76-delige plastic kit maakt één Razorback of één Rhino. Het wordt geleverd met een Ultramarines Vehicle Transfer-blad.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Essentiële spitse componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X