Warhammer StormCast Eternals + verfset+ GER/FRE/ITA/DUT/CZ/SLV

23.95

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer StormCast Eternals + verfset+ GER/FRE/ITA/DUT/CZ/SLV – deze kit bevat 3 push-fit Sequitors-miniaturen, 6 potten verf en een startborstel.

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De perfecte introductie tot de Stormcast Eternals-factie uit Warhammer Age of Sigmar, deze kit bevat 3 push-fit Sequitors-miniaturen, 6 potten verf en een startborstel. De miniaturen zijn ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten, zonder zelfs lijm nodig te hebben!

Deze 3 Stormcast Eternals, gespecialiseerd in de verzending van etherische vijanden, hanteren met name een aantal indrukwekkende wapens – 1 heeft een stormsmite maul en een soulshield, terwijl een andere een 2-handed stormsmite maul heeft. Over hun dikke, zware harnas dragen ze lange gewaden en tabards, met Sigmarite-iconen uitgehouwen in metaal boven hun helmen. Het derde model is een Sequitor-Prime; een vrouwelijk model, ze heft een stormsmite maul over haar rechterschouder, leunend op haar zielenschild. Je hebt 2 keuzes van hoofd – 1 wordt gehelmd net als de andere Sequitors, terwijl de andere kaal is, de zijkanten van haar hoofd geschoren.

Je ontvangt ook een startborstel, perfect voor het schilderen van de Sequitors, en 6 potten van 12 ml Citadel-verf:

Retributor Armor
Abaddon Black
Kantor Blue
Reikland Fleshshade
Rhinox Hide
Rakarth Flesh

Er wordt zelfs een gemakkelijk te volgen schildergids meegeleverd. In een mum van tijd ben je aan de slag met je nieuwe miniaturen!

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X