Warhammer 40.000 Space Marines Assault Squad

35.00

Out of Stock

Quick Overview

Warhammer 40.000 Space Marines Assault Squad bevat alles om vijf meerdelige plastic Assault Marines te maken

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

Met bliksemsnelle en verbluffende agressie uit de lucht vallen, wordt de wreedheid van een Space Marines Assault Squad zelden geëvenaard in de strijd. Ontelbare granaten van schietpistolen schieten op de vijand terwijl de ploeg zonder enige aarzeling naar voren stormt, alle overlevenden hackt en verscheurt met ronddraaiende kettingzwaarden, ze met hun zware pantser op de grond schiet en hun schedels verbrijzelt met brutaliteit van dichtbij.

Deze boxset bevat alles wat je nodig hebt om vijf meerdelige plastic Assault Marines te maken, met verbazingwekkende mogelijkheden voor maatwerk. Eén miniatuur kan worden geassembleerd als een Space Marine Sergeant – twee kale Sergeant-hoofden zijn inbegrepen bovenop de zeven Marine-hoofden. De hele ploeg kan worden gemodelleerd met of zonder jump packs, aangezien vijf complete assemblages zijn inbegrepen met en zonder harnassen en rugzakken. Er zijn vijf lopende beenassemblages, twaalf schouderkussens en een reeks Purity Seals, rolkoffers en munitiezakken.

Wapens … deze jongens zijn tot de tanden gewapend. Inbegrepen in de doos:

Vijf Space Marine Bolt Pistols;
Vijf Space Marine Chainswords;
Drie plasmapistolen;
Twee Space Marine Flamers;
Een Space Marine Grav Pistol;
Een Space Marine Heavy Chainsword (Eviscerator);
Elk van Power Fist, Power Sword, Power Axe, Lightning Claw en Thunder Hammer;
Een Space Marine Combat Shield;
Een Melta-bom.

De ploeg kan echt worden samengesteld om je speelstijl en esthetische keuzes te weerspiegelen met deze enorme variëteit – en je zult een enorm overschot aan wapens hebben om toe te voegen aan je bestaande Space Marine-collectie. Inclusief vijf Citadel 32 mm ronde sokkels.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X