warhammer 40K – Easy to Build Myrmourn Banshees – verzamelfiguur

18.95

Out of Stock

Quick Overview

warhammer 40K – Easy to Build Myrmourn Banshees – verzamelfiguur – wordt geleverd als 16 componenten en 4 gebeeldhouwde ronde bases

Uitverkocht

Vergelijk

Product Description

De Myrmourn banshees hebben een duivelse honger, want ze smullen alleen van magie. Geen enkele vijandelijke spreuk is veilig voor de vraatzuchtige geesten, en ze achtervolgen de Mortal Realms op zoek naar mysterieuze energieën om te consumeren. Myrmourn Banshees voelen zich aangetrokken tot magie zoals aas wordt aangetrokken door de doden, en hun bitterheid ten opzichte van het leven is zo groot dat elk sterfelijk wezen op hun weg waarschijnlijk een snelle stoot krijgt van hun vervloekte koude dolken.

Ontworpen om zo eenvoudig mogelijk in elkaar te zetten voor nieuwe hobbyisten, terwijl het gedetailleerd genoeg is voor de meest ervaren veteraan om te waarderen, deze kit bevat 4 eenvoudig te bouwen Nighthaunt Myrmourn Banshees. Push-fit, zonder lijm, deze kit is ongelooflijk eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd op een voorgekleurde turquoise plastic sprue.

Sinister en gierend, de Myrmourn banshees zijn een set van 4 Nighthaunt-miniaturen met een gevoel van wanhoop om zich heen – weinig meer dan lege lijfjes omgeven door etherische damp, lijkwaden die schedels bedekken die vastzitten in een schreeuwende rictus, ze drijven en vliegen gewichtloos met hun koude dolken vast . Elk is hol – dit is duidelijk te zien, met de binnenkant van elke miniatuur zichtbaar.

Deze kit wordt geleverd als 16 componenten en wordt geleverd met 4 gebeeldhouwde ronde bases van 32 mm – deze tonen een grafscène, met botten, gebroken beelden en rozen die op het kerkhof liggen waar de Banshees boven drijft.

12+. WAARSCHUWING. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Kleine deeltjes. Essentiële puntige componenten.

Gratis verzending Ned. en België

14 dagen zichttermijn

7 dagen klantenservice

service +31 (0)653839947

X